F.A.Q. verhuur -Verhuur parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst - Verkeersborden - goedkoopste parkeerborden werfsignalisatie huren regio Gent, Aalst, Dendermonde... We zijn gevestigd in Wetteren.

Onze verkeersborden zijn conform wettelijke normen SB250
Wij verhuren ook aan particulieren
Ga naar de inhoud

Wij blijven open tijdens het bouwverlof.de hele zomer lang.

F.A.Q. verhuur -Verhuur parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst

Verhuur

 • Hoelang kan je bij ons borden huren?
Bij ons kan je huren vanaf 1 dag tot 6 maand of zelf langer indien gewenst. Let op: de minimum prijs is telkens 20 euro forfait per overeenkomst.
De gehuurde signalisatie kan op het einde van de huurperiode nooit overgenomen worden d.m.v. aankoop.
De totale kost van de huurperiode kan nooit gebruikt worden om de gehuurde signalisatie aan te kopen wanneer deze kost de nieuwprijs overschrijdt.

 • Wat zijn onze openingsuren?  Wanneer kan ik de borden afhalen/terug brengen?
(wij werken steeds op afspraak = dan ligt alles voor U klaar =geen tijdsverlies bij afhalingen!).
(indien U zelf komt afhalen / zelf terugbrengen):
   • maandag & vrijdag beperkt afhalen/terugbrengen
   • di - wo - do van 8u30 tot 20u
   • zaterdags enkel om 8u30 - 9u ofwel 19u - 20u.
   • Gesloten zon- & feestdagen

 • Kan ik borden op zon/feestdagen komen afhalen/terug brengen?
Op feestdagen is dit mogelijk indien wij dit op voorhand weten en overeengekomen zijn. Let wel op er komt dan 20 euro bovenop de huurprijs bij.
Op zondag afhalen/terug brengen is niet meer mogelijk!

 • Kan ik mijn reservatie & afhaling op de zelfde dag(of binnen de 24u) aanvragen, bij bvb het verkrijgen van laattijdige vergunning.
Indien de borden nog voorradig zijn (en afhankelijk van de gewenste huurperiode) kan U meestal op dezelfde dag nog langskomen. (zie onze openingsuren)
Indien het een aantal borden (vanaf 3 borden) is rekenen wij wel 20 euro extra kosten aan o.w.v. hoogdringendheid. Vanaf 5 borden 40 euro komt er extra bij.

 • Hoe en wanneer kan ik de borden reserveren?
U kan reserveren via ons contactformulier. Wij beschikken over voldoende voorraad, doch kan deze bij drukke momenten uitgeput raken.
Wij raden aan om zo snel mogelijk de borden te reserveren zodoende U zeker kan zijn dat de reservatie op de door U gekozen periode kan door gaan.
Reservaties gebeuren enkel na bevestiging via email nadat U eerst onze offerte heeft ontvangen.

 • Blijven de prijzen dezelfde indien ik meerdere verkeersborden nodig heb?
Neen, afhankelijk van aantal is er een ander tarief van toepassing (hoe langer U ze nodig heeft, hoe goedkoper de dagprijs wordt!) contacteer ons aub.

 • Kan ik een persoonlijke offerte ontvangen? En wanneer ontvang ik deze?
Ja, via ons contactformulier "offerte verhuur" krijgt U een persoonlijk voorstel.
Wij reageren steeds binnen de 24u op werkdagen (soms kan het ook veel sneller afhankelijk van periode). Heeft U van ons geen antwoord binnen de 3 werkdagen, stuur dan Uw bevestiging die U automatisch van onze website kreeg eens door naar ons aub. (het kan soms gebeuren dat e-mails niet toekomen)

 • Kan ik de borden laten leveren en terug ophalen?
Ja dat is mogelijk, wij kunnen tegen meerprijs (transportkosten) de borden brengen en/of terug ophalen. Wij leveren/halen terug op in regio's Gent, Lochristi, Aalst, Dendermonde. Andere regio's op aanvraag.
Bij levering dienen de transportkosten + het totale bedrag op voorhand via overschrijving voldaan te zijn. Er hoeft dan niemand ter plaatse te zijn, wij plaatsen de borden dan en maken foto's als bewijs. (zie onze openingsuren)

 • Kunnen jullie de borden ook afleveren/terug ophalen in vergunningsplichtige zone in Gent?
Ja, wij leveren ook in de vergunningsplichtige zone's en L.E.Z. in Gent (gebied in binnenstad Gent). Dit is uiteraard tegen meerprijs (transportkosten).

 • Hoeveel bedragen de transportkosten om de verkeerborden te komen plaatsen en ophalen?
We bekijken in welke regio de borden moeten geplaatst/opgehaald worden, dit is uiteraard tegen meerprijs. Vermeld uw vraag bij uw aanvraag via ons contactformulier.
Bij levering dienen de transportkosten + het totale bedrag op voorhand via overschrijving voldaan te zijn. Er hoeft dan niemand ter plaatse te zijn, wij plaatsen de borden dan en maken foto's als bewijs.

 • Wat is het verschil tussen transportkosten en plaatsingskosten? (beiden aan meerprijs).
Transportkosten (leveringskosten) zijn enkel voor het leveren van de borden tot aan uw werfadres en eventueel binnen op gelijkvloers plaatsen EN daar terug ophalen.
Indien U een signalisatieplan heeft ontvangen en U wenst dat wij de borden volgens het plan op straat plaatsen, dit noemen we plaatsingskosten. Indien het slechts 2 verboden parkeren borden (1 set) van E1/E3/E9c zijn de plaatsen we gratis aan uw werfadres.

 • Wanneer moet ik betalen?
U dient te betalen bij afhaal van de borden.
Bij levering dienen de transportkosten + het totale bedrag op voorhand via overschrijving voldaan te zijn. Er hoeft dan niemand ter plaatse te zijn, wij plaatsen de borden dan en maken foto's als bewijs.

  • Hoe kan ik betalen bij afhaling?
  Wij aanvaarden enkel (liefst gepast) cash geld bij afhaling. Ook via een bankapp betalen (scannen van een QR code is mogelijk. Enkel mogelijk tot 500 euro!) Het is ook mogelijk om op voorhand over te schrijven, het bedrag dient dan wel op onze rekening voldaan te zijn!

  • Wanneer krijg ik mijn waarborg terug?
  U krijgt de waarborg terug indien de borden op tijd én zonder extra schade terug gebracht worden. U krijgt de waarborg cash terug indien cash heeft betaald bij afhaling van de borden. Indien wij de borden terug dienen op te halen, dan maken wij de resterende waarborg over via overschrijving. Indien U het bedrag via overschrijving hebt voldaan, wordt dit ook via een overschrijving op uw rekening overgeschreven, meestal wordt dit op de dag zelf nog gedaan!

  • Wat bij SCHADE EN/OF VERLIES van de borden?
  Ontbrekende en/of vernielde signalisatieborden worden verrekend aan onze eigen verkoopstarieven.
  Beschadigde materialen worden volledig aangerekend wanneer ze niet meer bruikbaar zijn of gedeeltelijk al naargelang de beschadiging.
  Ontbrekende materialen worden altijd volledig aangerekend.

  • Duren de werken langer dan voorzien?
  Geen probleem, U kan (tegen meerprijs) de termijn van uw borden laten verlengen. Wij vragen U wel om ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen zodat we dit in onze planning kunnen voorzien.

  © 2017- 2020 Jordy De Saedeleir
  Afhalen/terug brengen borden kan steeds op afspraak:
  • maandag & vrijdag beperkt afhalen/terugbrengen
  • di - wo - do van 8u30 tot 20u
  • zaterdags enkel om 8u30 - 9u ofwel 19u - 20u.
  • Gesloten zon- & feestdagen
  Terug naar de inhoud