Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst - Verkeersborden - goedkoopste parkeerborden werfsignalisatie huren regio Gent, Aalst, Dendermonde... We zijn gevestigd in Wetteren.

Onze verkeersborden zijn conform wettelijke normen SB250
Wij verhuren ook aan particulieren
Ga naar de inhoud

Wij blijven open tijdens het bouwverlof.de hele zomer lang.

Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst

U heeft onlangs bij ons borden gehuurd/gekocht? Vandaag de dag zijn klanten beoordelingen zeer belangrijk voor bedrijven.
Mogen wij U daarom vragen om even de tijd te nemen om voor ons een review te schrijven.  Dit zouden wij enorm waarderen.
Bij ons hoeft U geen Facebook of Google account te hebben om een review te kunnen schrijven.

U hoeft niet Uw volledige familienaam neer te schrijven, Uw voornaam is voldoende.
Klik met uw muiscursor het aantal gewenste sterren aan aub (dan worden de sterren geel)


Hartelijk dank alvast voor Uw reactie.
32 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 1325.0/5
1 2 3 4 >>
Bert
2020-06-10 20:35:55
Zeer tevreden en zeer mooie prijzen! Ik kom zeker terug bij jullie!
Lisa
2020-06-09 21:19:13
Alles vlot verlopen bij aflevering + plaatsing van de verkeersborden, ik ben super tevreden van jullie service!
Sasangue
2020-05-24 09:31:51

Voorheen werkten wij met een ander bedrijf, maar zijn nu heel blij met de switch naar de Saedeleir.
Een signalisatie is een last voor velen, maar deze mensen maken dit makkelijk door goeie service op maat te leveren en mee te denken over de nodige borden.
Van vergunning over aflevering tot ophaling, alles gebeurt in samenspraak en wordt goed op elkaar afgestemd.
Stijn Bauwens
2020-05-13 21:27:49
Top service. Vlotte communicatie en heel correct. Doe zo verder! Als ik borden nodig heb kom ik zeker terug.
Lien
2020-04-23 22:45:03
Alles vlot verlopen, goede communicatie en zeer vriendelijk. Aanrader +++
Nathalie Wauters
2020-04-05 22:16:59
Vlot, snel en correct.
Zeer goede communicatie.
Vriendelijke en professioneel in contact.
Aanrader
Devos Stijn
2020-03-31 16:56:37
Vlotte en correcte afhandeling van de opdracht,
Bart
2020-03-27 20:25:39
Zeer vlot en betrouwbaar bedrijf. Zeer professioneel en zeer mooie prijzen! Alle afspraken perfect nageleefd. Ik heb op al mijn vragen duidelijke antwoorden gekregen.
Lennert
2020-02-28 08:07:30
Supersnelle service (was dringend), aangename en vlotte communicatie, alles zoals afgesproken.
Zeker en vast een aanrader voor iedereen die verkeersborden nodig heeft!
Dirk
2020-02-26 21:22:47
Ik had de borden nog één extra dag nodig, dat was geen enkel probleem! Vlot en flexibel bedrijf dat ik iedereen aanraadt! Super super goed geholpen en vriendelijkheid er bovenop!
1 2 3 4 >>
© 2017- 2020 Jordy De Saedeleir
Afhalen/terug brengen borden kan steeds op afspraak:
  • maandag & vrijdag beperkt afhalen/terugbrengen
  • di - wo - do van 8u30 tot 20u
  • zaterdags enkel om 8u30 - 9u ofwel 19u - 20u.
  • Gesloten zon- & feestdagen
Terug naar de inhoud