Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Dendermonde - Aalst - Verkeersborden & parkeerborden & werfsignalisatie huren regio Aalst, Dendermonde, Asse, Puurs ... Afhaal mogelijk in Wetteren & Dendermonde

Ga naar de inhoud

Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Dendermonde - Aalst

U heeft onlangs bij ons borden gehuurd/gekocht? Vandaag de dag zijn klanten beoordelingen zeer belangrijk voor bedrijven.
Mogen wij U daarom vragen om even de tijd te nemen om voor ons een review te schrijven.  Dit zouden wij enorm waarderen.
Bij ons hoeft U geen Facebook of Google account te hebben om een review te kunnen schrijven.

U hoeft niet Uw volledige familienaam neer te schrijven, Uw voornaam is voldoende.
Klik met uw muiscursor het aantal gewenste sterren aan aub (dan worden de sterren geel)


Hartelijk dank alvast voor Uw reactie.
5.0 / 5
181 beoordelingen
178
0
0
0
0
marjolein
woensdag 26 jun 2024
Vriendelijke en flexibele service.
Kenny
dinsdag 25 jun 2024
Perfecte service en tegen een zeer correcte prijs!
Luc Gillijns
dinsdag 25 jun 2024
Correcte en flexibele service.
Onder
maandag 24 jun 2024
Hartelijk dank voor de service! Een dikke aanrader! Ondanks ik (veel) te laat was met bevestigen, hebben ze nog dezelfde dag alle borden geleverd! Heel vriendelijke mensen en heel correct ook! BEDANKT!
Christine
maandag 03 jun 2024
Bedankt voor de snelle afhandeling!
Kelly
woensdag 22 mei 2024
Super vriendelijke, snelle service!!!
Jeremie Bumba
dinsdag 21 mei 2024
Top service. Snelle en fijne samenwerking.
Bert Van Depoele
dinsdag 14 mei 2024
Zeer snelle en fijne samenwerking, correcte prijs!!
Vincent
zaterdag 04 mei 2024
Zeer fijne service! Ik had heel last minute nog parkeerborden nodig en deze werden binnen de 24u tot bij mij thuis geleverd, ondanks dat ik deze zelf wou gaan ophalen. Na de opgegeven termijn zijn deze weer keurig weggehaald.
De Kerf
donderdag 02 mei 2024
Coorect en vlotte afhandeling van de verkeersborden!
Saar
maandag 29 apr 2024
Ik was bijzonder tevreden over jullie service en maak zeker reclame :)
Merlin
vrijdag 26 apr 2024
Wegens een zeer laattijdig goedkeuring van onze aanvraag door de gemeente wisten we pas last-minute dat wij signalisatie nodig hadden. Van de gemeente uit kregen we eerder de boodschap 'trek uw plan'. Na diverse firma te hebben opgezocht vroegen we dus een offerte aan via De Saedeleir. Zij waren van in het begin enorm behulpzaam en dankzij hun is alles supervlot verlopen. Duidelijk veel vakkennis en ervaring en vlotte communicatie. We kunnen hen alleen maar aanraden
Phoebe
dinsdag 23 apr 2024
Snelle, correcte service. Vlotte communicatie.
Guus
maandag 15 apr 2024
Heel correcte service, heel vriendelijke mensen en heel wat vakkennis ivm signalisatie.
Cézanne
donderdag 11 apr 2024
Heel vlotte en correcte service! Enorm tevreden!
Steve
vrijdag 05 apr 2024
Andermaal een uitstekende service en zeer vriendelijke mensen. Een hele grote aanrader!
Luc
vrijdag 29 maa 2024
Hartelijk dank voor de vlotte en correcte service... aanrader!
Bvp
vrijdag 22 maa 2024
Zeer vlotte en correcte uitvoering van gemaakte afspraken en afrekening van voorschot. Aanbeveling meer dan waard.
Gerlinde
vrijdag 22 maa 2024
Bedankt voor het correct uitvoeren van het gevraagde.

Stipte levering en ophaling. Niet onbelangrijk onmiddellijke terug storting van verschil.
Vandenbussche Els
vrijdag 22 maa 2024
Fijne mensen om mee samen te werken. Vlotte en snelle reactie op aanvraag.
1 2 ... Volgende
© 2017-2024 Jordy De Saedeleir
CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN
Wij zijn vaak op de baan (en kunnen niet altijd de telefoon opnemen),
contacteer ons daarom bij voorkeur via email / contactformulier of SMS ons.

Afhalen/terug brengen borden is steeds op afspraak:
maandag  tot vrijdag 7u tot 19u
('s zomers tot 20u!)

zaterdags enkel van 7u -19u.
Uitzonderingen hierop zijn mogelijk.
Gesloten zon- & feestdagen
Terug naar de inhoud