Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Dendermonde - Aalst - Verkeersborden & parkeerborden & werfsignalisatie huren regio Aalst, Dendermonde, Asse, Puurs ... Afhaal mogelijk in Wetteren & Dendermonde

Ga naar de inhoud

Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Dendermonde - Aalst

U heeft onlangs bij ons borden gehuurd/gekocht? Vandaag de dag zijn klanten beoordelingen zeer belangrijk voor bedrijven.
Mogen wij U daarom vragen om even de tijd te nemen om voor ons een review te schrijven.  Dit zouden wij enorm waarderen.
Bij ons hoeft U geen Facebook of Google account te hebben om een review te kunnen schrijven.

U hoeft niet Uw volledige familienaam neer te schrijven, Uw voornaam is voldoende.
Klik met uw muiscursor het aantal gewenste sterren aan aub (dan worden de sterren geel)


Hartelijk dank alvast voor Uw reactie.
5.0 / 5
159 beoordelingen
156
0
0
0
0
Thomas
27 feb 2024
Goede service, duidelijke communicatie, alles verlopen zoals afgesproken!
Stijn
31 jan 2024
Top service aan een zeer correcte prijs!
Tinneken
24 jan 2024
Alvast bedankt voor de samenwerking wij geven zeker jullie naam door aan anderen die verkeersborden nodig hebben.
Luc
22 jan 2024
bedankt voor de soepelheid en de vlotte samenwerking.
Christine
16 jan 2024
Snel een offerte
Correcte prijs
Goede communicatie
Correcte afhandeling na binnen brengen van de borden
Hugo
09 jan 2024
Plaatsing en afhaling van borden met terugbetaling van voorschot correct volgens afspraak verlopen.
Een aanrader.
Johan
02 jan 2024
Super tevreden over onderlinge duidelijke communicatie. Zeer correcte prijzen. Mocht het nodig zijn ga ik er zeker nog eens gebruik van maken
Werner
18 dec 2023
Ben heel tevreden over de samenwerking dit is een topservice!!!
Jeroen
30 nov 2023
Zeer snelle levering ondanks short notice aanvraag. Duidelijke communicatie. Waarborg achteraf snel teruggestort.
Josse
20 nov 2023
Vlotte afhandeling...
Marc
16 nov 2023
Perfecte service aan een correcte prijs.
Van Hecke Jo
08 nov 2023
Wat een top service. Ze moesten in de ruime buurt zijn en stelden voor de verkeersborden zelf op te halen. Heel vriendelijke mensen. Ik ga zeker nog gebruik maken van zoveel service.
Joeri & Vanessa DE BONDT - LELON
07 nov 2023
Super service, correcte prijzen en zeer flexibel, dikke merci
Ronny
07 nov 2023
Bedankt voor de uitstekende en vlotte service
Emmanuel
02 nov 2023
Top ! Vlotjes en zeer vriendelijk. Een aanrader
Peter
23 okt 2023
Hartelijk dank voor, de vriendelijkheid aan de telefoon en mail, voor de professionaliteit, voor het mee helpen denken welke borden ik nodig had, voor de flexibele ophaal en terugbreng service. Ik ben blij dat ik jullie leren kennen heb en ga alleen maar positieve reclame maken.
Johan Creylman
03 okt 2023
Bedankt voor jullie goede service 👍🏻 ik ga zeker nog van jullie diensten gebruik maken!
Jo
29 sep 2023
Een betere service zal je nergens anders vinden! Een echte aanrader.
Samira
08 sep 2023
TOP SERVICE, CORRECTE TARIEVEN, KLANTVRIENDELIJKHEID!
Jens
07 sep 2023
Vriendelijke en correcte service met een heel persoonlijke aanpak.

Vlotte afhandeling van de aanvraag, de op-en afhaal van de borden en de betaling.
1 2 ... Volgende
© 2017-2023 Jordy De Saedeleir
CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN
Wij zijn vaak op de baan (en kunnen niet altijd de telefoon opnemen),
contacteer ons daarom bij voorkeur via email / contactformulier of SMS ons.

Afhalen/terug brengen borden is steeds op afspraak:
maandag  tot vrijdag 7u tot 19u
('s zomers tot 20u!)

zaterdags enkel van 7u30 - 9u ofwel 18 -19u.
Uitzonderingen hierop zijn mogelijk.
Gesloten zon- & feestdagen
Terug naar de inhoud