Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst - Verkeersborden - goedkoopste verkeerborden werfsignalisatie huren regio Gent, Aalst, Dendermonde... We zijn gevestigd in Wetteren.

Onze verkeersborden zijn conform wettelijke normen SB250
Wij verhuren ook aan particulieren
Ga naar de inhoud

Wij blijven open tijdens het bouwverlof.de hele zomer lang.

Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst

U heeft onlangs bij ons borden gehuurd/gekocht? Vandaag de dag zijn klanten beoordelingen zeer belangrijk voor bedrijven.
Mogen wij U daarom vragen om even de tijd te nemen om voor ons een review te schrijven.  Dit zouden wij enorm waarderen.
Bij ons hoeft U geen Facebook of Google account te hebben om een review te kunnen schrijven.

U hoeft niet Uw volledige familienaam neer te schrijven, Uw voornaam is voldoende.
Klik met uw muiscursor het aantal gewenste sterren aan aub (dan worden de sterren geel)


Hartelijk dank alvast voor Uw reactie.
5.0 / 5
114 beoordelingen
111
0
0
0
0
Ann
04 aug 2022
Dankjewel! Borden mooi op tijd geplaatst en alles correct opgehaald en waarborg direct terug gekregen.
Van Den Eynde T.
01 aug 2022
Vlotte communicatie, goede en service. Na afspraak staan de gewenste borden klaar op het afgesproken tijdstip. Zeer vriendelijke mensen en eerlijke prijzen.
Stijn
25 jul 2022
Heel vlot en flexibel.
Natalya
25 jul 2022
Goedkoop tussen andere ,vlot., vriendelijke mensen . Ik ben super tevreden! Echt echt bedankt ! Waarborg zonder te vragen zelfs direct terug gestuurd. Vriendelijke bedankt grts
Lievens c.
08 jul 2022
Bijzonder vriendelijke en vlotte service.
Kimberly
06 jul 2022
Bedankt!
Nick
21 jun 2022
Alles vlot verlopen. Ik kon de borden zelf afhalen op afspraak, wat zeer makkelijk is. Alles ligt klaar voor afhaal op het geplande uur. Zo verlies is geen tijd om te wachten tot ze de borden klaar zetten wat bij sommige firma's wel het geval is. Ik ben hier super tevreden en ik kom zeker terug als ik nog eens borden nodig heb.
Hans
21 jun 2022
Zeer betrouwbare firma, vlotte communicatie. Zeker aan te raden.
Michelle Van Herzele
07 jun 2022
Snelle en duidelijke communicatie! Zeer tevreden!
Matthias
07 jun 2022
Zeer tevreden of de geplaatste borden om de container te beveiligen. Aanrader+++++
Lievens
10 mei 2022
Alles is vlot verlopen ik ben tevreden en zeg het door.
Bart Vermeulen
09 mei 2022
Correcte service, goede prijs en aangenaam contact. Aanrader
Pieter Huyghe
12 apr 2022
Zeer snelle respons en uitstekende hulp bij het samenstellen van het bordenpakket. Waarborg snel teruggestort.
Hans Vermeiren
04 apr 2022
Elke keer vlotte service en flexibel in afspreken
Timmerman Veronique
02 apr 2022
Bestelling gaat heel vlot, super contact, correct en héle vriendelijke mensen. Groot aanbod en flexibel. Wat mij betreft is dit dé plaats voor het huren van verkeersborden ! Een topper die ik ten zeerste aanbeveel !
Elke D' haese
01 apr 2022
Heel vriendelijk, snelle service. Hier moet je zijn voor verkeersborden!
Brigitte Van den Abbeele
31 maa 2022
Vriendelijk, vlot en heel flexibel. Ook heel sterke communicatie. Ik zou jullie zeker aanbevelen.
Mathijs
22 maa 2022
Vriendelijk, correct en flexibel que ophaling en afhaling. Correcte prijzen, zou ik zeker aanbevelen.
Vermeiren Hans
21 maa 2022
Snelle en correcte service, alles steeds beschikbaar en flexibel in afhaal en terugbreng tijden..

Hans Vermeiren
Arthur Thiry
16 maa 2022
Vlot en zeer vriendelijk afhandeld. En zeer concurrentiele prijzen.
© 2017- 2022 Jordy De Saedeleir
Afhalen/terug brengen borden kan steeds op afspraak:
  • maandag & vrijdag beperkt afhalen/terugbrengen
  • di - wo - do van 8u30 tot 19u ('s zomers tot 21u!)
  • zaterdags enkel om 8u30 - 9u ofwel 19u.
  • Gesloten zon- & feestdagen
Terug naar de inhoud