Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst - Verkeersborden - goedkoopste parkeerborden werfsignalisatie huren regio Gent, Aalst, Dendermonde... We zijn gevestigd in Wetteren.

Onze verkeersborden zijn conform wettelijke normen SB250
Wij verhuren ook aan particulieren
Ga naar de inhoud

Wij blijven open tijdens het bouwverlof.de hele zomer lang.

Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst

U heeft onlangs bij ons borden gehuurd/gekocht? Vandaag de dag zijn klanten beoordelingen zeer belangrijk voor bedrijven.
Mogen wij U daarom vragen om even de tijd te nemen om voor ons een review te schrijven.  Dit zouden wij enorm waarderen.
Bij ons hoeft U geen Facebook of Google account te hebben om een review te kunnen schrijven.

U hoeft niet Uw volledige familienaam neer te schrijven, Uw voornaam is voldoende.
Klik met uw muiscursor het aantal gewenste sterren aan aub (dan worden de sterren geel)


Hartelijk dank alvast voor Uw reactie.
5.0 / 5
75 reviews
72
0
0
0
0
J Stevens
27 jul 2021
Vlotte communicatie, flexibel, behulpzaam en vriendelijk. Correcte prijzen en waarborg zoals afgesproken super snel terug ontvangen. Tien op tien voor hun service!
Karolien Vinck
16 jul 2021
Zeer snelle en correcte service. Snel antwoord op alle vragen. Staan je bij in raad en daad. Aanrader.
Perdaens Sepp
12 jul 2021
Zeer vriendelijke mensen, goede communicatie, snelle levering en ophaling van de borden 👍🏻 zeker een aanrader!
Karel
28 jun 2021
Zeer tevreden, snelle levering, duidelijk afspraken, snel de waarborg terug mogen ontvangen. Aanrader!!
Laila
21 jun 2021
Topservice. Vriendelijke man. Duidelijke afspraken. Aanrader!! Ik huur hier zeker terug!
Kevin
08 jun 2021
Top bedrijf met top service en zeer correcte prijzen.
Sophie
17 mei 2021
Zeer tevreden alles correct verlopen.
Vanessa
26 apr 2021
Alle onderstaande reviews kan ik alleen maar beamen! Alles vlot verlopen, super vriendelijk, zeer mooie prijzen ...
Kim
22 apr 2021
Heel hard bedankt voor de goede service!!
Petra
20 apr 2021
Super service!
Onmiddellijk respons op aanvraag offerte, duidelijke communicatie (prijzen, afspraken, ...), flexibele en zeer uitgebreide uren voor ophalen/terugbrengen, correcte prijzen, zeer behulpzaam.
Kortom een 6 op 5, voor een super professionele en uiterst correcte dienstverlening. Één uit de duizend!
Sofie (JD)
20 apr 2021
Bedankt voor de vlotte samenwerking. mvg Sofie
Dirk De Cock
15 apr 2021
Perfecte service. Snelle respons via mail. Echt een referentie. Eerlijke prijzen. Vriendelijk.
Een aanrader !!!
Stefie
07 apr 2021
Vlotte en snelle en vriendelijke communicatie en de beste prijzen! Sowieso aanrader!
Valérie
30 maa 2021
Komen hun beloftes 100% na, zeer tevreden!
Benedikt
17 maa 2021
Vlot, vriendelijk, correct, een aanrader!
Mario
09 maa 2021
Professionele én supervriendelijke en snelle dienstverlening.
Yves Philips
03 maa 2021
Top service👌👌👌 Echt een aanrader👍👍👍
Mirielle Van Campenhout
26 feb 2021
Heel vlotte, snelle en correcte service. Zeer behulpzaam. Correcte prijzen.Professioneel én supervriendelijk Ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen. Indien nodig ga ik zeker nog met jullie contact opnemen. 🙂👍👍👍
Ann
24 feb 2021
Borden tijdig geplaatst, snel waarborg terug. Vriendelijk en zeer goede communicatie.
Kris
18 feb 2021
Prima prijzen, prima communicatie en service. Aanrader!
© 2017- 2021 Jordy De Saedeleir
Afhalen/terug brengen borden kan steeds op afspraak:
  • maandag & vrijdag beperkt afhalen/terugbrengen
  • di - wo - do van 8u30 tot 19u ('s zomers tot 21u!)
  • zaterdags enkel om 8u30 - 9u ofwel 19u.
  • Gesloten zon- & feestdagen
Terug naar de inhoud