Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst - Verkeersborden - goedkoopste parkeerborden werfsignalisatie huren regio Gent, Aalst, Dendermonde... We zijn gevestigd in Wetteren.

Onze verkeersborden zijn conform wettelijke normen SB250
Wij verhuren ook aan particulieren
Ga naar de inhoud

Wij blijven open tijdens het bouwverlof.de hele zomer lang.

Reviews - Verhuur goedkope parkeerborden verkeersborden regio Gent - Dendermonde - Aalst

U heeft onlangs bij ons borden gehuurd/gekocht? Vandaag de dag zijn klanten beoordelingen zeer belangrijk voor bedrijven.
Mogen wij U daarom vragen om even de tijd te nemen om voor ons een review te schrijven.  Dit zouden wij enorm waarderen.
Bij ons hoeft U geen Facebook of Google account te hebben om een review te kunnen schrijven.

U hoeft niet Uw volledige familienaam neer te schrijven, Uw voornaam is voldoende.

Hartelijk dank alvast voor Uw reactie.
17 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 1175.0/5
1 2
Liesbeth Vandercasteelen
2020-01-02 19:52:59
Vlotte service en duidelijke communicatie.
Mattias
2020-01-02 19:10:03
Jullie hebben een TOP service, zeer vriendelijk en zeer behulpzaam team!
Karine
2020-01-02 18:24:28
Wij waren in ieder geval heel tevreden. We waren wat in paniek omdat we de dag vóór Kerstmis nog aan borden moesten geraken, maar dat was geen probleem. We kregen heel snel reactie op onze mail en alle afspraken werden perfect nageleefd. Indien wij nog borden nodig hebben, komen wij zeker terug.
Jonathan
2019-12-30 22:35:06
Aanrader! Alles zeer vlot verlopen
Koen
2019-12-23 20:28:21
Vlotte service en afhandeling
Petra
2019-12-23 17:40:14
Zeer professioneel en alles vlot verlopen. Komen hun afspraken na. Steeds bereikbaar voor vragen en advies.
Henri
2019-12-12 15:19:01
Had prijsofferte aangevraagd voor huur signalisatie borden. Zeer vlugge reactie mogen ontvangen met al de gegevens zoals gevraagd, en een zeer goede en vriendelijke ontvangst. Prima service,waarvoor oprechte dank.
Wouter
2019-12-03 21:14:00
Super leuk om hier te huren. Alles is prima verlopen. Veel nuttige informatie ontvangen, terug wat bijgeleerd. Bedankt!
Pieter
2019-11-21 15:20:20
De firma beschikt over een groot aanbod verkeersborden. Correcte prijzen en met aandacht voor kwaliteit. Vragen worden met veel plezier beantwoord. Alles is goed verlopen.
Isabelle W
2019-11-21 15:16:48
Al jaren klant en altijd zeer vriendelijk. Isabelle (Gent)
1 2
© 2017- 2020 Jordy De Saedeleir
Afhalen/terug brengen borden kan steeds op afspraak:
  • maandag & vrijdag beperkt afhalen/terugbrengen
  • di - wo - do van 8u30 tot 20u
  • zaterdags enkel om 8u30 - 9u ofwel 19u - 20u.
  • Gesloten zon- & feestdagen
Terug naar de inhoud